Honorable Mentions and Top 3

lördag 29 december 2012

DT ELB - Ojuligt blir juligt!

Idag bloggar jag hos En liten butik igen. Det har inte varit så många alster nu under december men jag kommer ta igen det med råge i januari.. December är alltid en sån stressig månad med mycket som ska göras så då får pysslande stryka på foten lite... :-(

Här är kortet som jag visar idag. Känner du igen det? Förmodligen eftersom det var samma som jag visade lite snabbt i julaftonsinlägget, men idag tänkte jag visa lite mer av det.


Här är en närbild på motivet som är från Bildmålarna, färglagt med distresser. Motivet är inte juligt men jag har målat det i julfärger och vem äter inte tonvis med godsaker på julen?


Här är en närbild på de söta blommor från You Do som jag lagt ner i det paket du kan vinna om du kommenterar julaftonsinlägget. Jag har använt Perfect Pearls för att göra små pistiller och centrar på blommorna. Swirlen är kommer från Cheery Lynn.


Här är en bild på den andra blomman.


Tack för att du kikar förbi! Titta gärna förbi En liten butik och se vad Lotta har fått hem för nyheter... Massa spännande!

Ha en magisk dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Really gorgeous card Linda!! Love the coloring on your sweet image! Happy New Year friend! :) Thanks for sharing!! Have a happy day! Smiles and Hugs - *Vicki*
*My Blog* - Stamp Smiles
*My December “All Heart” BLOG CANDY!*
Help me reach 1000 followers for another BLOG CANDY GIVEAWAY!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails