Honorable Mentions and Top 3

fredag 2 november 2012

GDT Scrapfabriken - En ljusask!

Det har blivit riktigt fredagsmys för mig att få inspirera på Scrapfabriken på fredagarna. Idag ska jag visa en ljusask av samma modell som jag gjorde till augusti månads tävling här på Scrapfabriken - den som gjorde att jag hade turen att vinna gästplatsen här i designteamet.

Så här ser asken ut. Med lite cellofan runt så blir det en perfekt present på något glöggmingel eller liknande nu under december.


Den här asken är ganska enkel att göra. Jag har köpt ett 4-pack med små blockljus på IKEA och de mäter ca 6 cm i diameter. Så alltså ritar jag upp en ruta (som blir botten på min ask) på ett cardstock som är 12*6 cm. Jag mäter upp en "ram" runt rutan på ca 5 cm så att jag får en kant som jag kan vika upp runt botten på asken. Enklast är att biga kanterna på en bigbräda men det funkar att bara vika också. Bakstycket är separat - en ca 16 cm hög cardstockbit som jag klippt till i överkant, denna gång blev det en rundad form.

Pappren jag har använt kommer från Simple Stories kollektion 25 days of X-mas. Det prickiga pappret är Peace Love Joy och det med texten är Naughty or Nice. Den lilla remsan i nederkant på asken är från arket Title Strip. I överkant på asken har jag limmat fast natursnöre med en limpistol.

Här är en bild från sidan. Jag har dekorerat med några murgröneblad, en rosett av natursnöre, en liten brun ros och en charm i form av en järnek.


Motivet kommer heter Holly och kommer från Wee Stamps/Whimsy Stamps. Jag har färglagt med distresser.


Här är en närbild på nederkanten av asken. Jag har stansat ut två granar från Magnolia och fäst med distanskuddar. Ni kan också se på bilden att jag limmat fast glitter på granarna - det har jag även duttat fast runt motivet men det syns inte lika tydligt.


Tack för att ni kikade förbi idag!! Hoppas jag har kunnat inspirera lite - du hittar allt material i webshoppen.

1 kommentar:

Kjersti sa...

Så lekker liten gave! Nydelige farger og så flott du har fargelagt motivet!
God helg!
Klem fra Kjersti:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails