Honorable Mentions and Top 3

fredag 23 november 2012

GDT Scrapfabriken - En GOD jul!

Today's post will be in Swedish only - feel free to hit the translation button in the sidebar :-D It's a GDT post for Scrapfabriken - a swedish webstore. I have altered a chocolate box for today - a perfect Christmas gift.

Idag gästar jag Scrapfabriken igen med mera altrat. Många kanske är lite "rädda" för att testa alter men det är enkelt och ofta en uppskattad gåva. Det jag gjort till idag är att jag byggt en ask till en liten Marabou-chokladask.


Jag har gjort själva asken genom att först göra en liten låda till själva asken, mätt storlek, bigat och tejpat ihop. Lådan fungerar som en "byrålåda" i själva lådan. Ytterhöljet är ett dubbelvikt cardstock som då alltså är stängt i bakkant.

Här är framsidan på asken. Jag har använt ett papper från Simple Stories som heter 6*12 Page Elements. Motivet jag har använt är från Whimsy Stamps och designat av Elisabeth Bell - Apple Blossom Skates. Denna gång är hon färglagd Copics. Jag har klippt ut henne och monterat på 3D-kuddar framför de söta granarna från Gummiapan som jag har maskat ihop. Jag har hängt röda kulor i granarna i form av röda halvpärlor.


Här är ytterligare en närbild på motivet.


Den söta texten kommer från Gummiapan och jag har stansat ut den med Spellbinders. Några små blad och rosor får vara dekoration. Jag har också använt lite band.


En sista bild för att visa hur pärlorna och 3Dkuddarna som motivet är monterat på ger djup i bilden.


Hoppas du fått lite tips på vad du kan göra! Du hittar allt material och en hel massa mer saker i webshopen.

1 kommentar:

Maritha sa...

Sååååå himla fint gumman!! MUMS!! =)

Kramen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails