Honorable Mentions and Top 3

söndag 11 september 2011

DT Scrappekammeret Dags för en ny utmaning!

(For English, please scroll down)

Ja, egentligen drog denna utmaning igång redan den 5:e som vanligt men hos Scrappekammeret är hälften av teamet denna gång sponsrat av Hobbykunst med ett alldelens fantastiskt paket så för att särskilja dessa alster fick de gå ut i en blogpost först och vi andra kommer ut nu... Smart, inte sant? En liten extra påminnelse... Fristen för utmaningen är den 20:e september kl 22:00.

Denna gång är vårt tema "Monokromatiskt" och jag har använt färgen roooooosa! ;-)Motivet är från Elisabeth Bell's digitala galleri och hon heter Rachel - Little Angel.Pappren kommer från Prima och Magnolia. Jag har dekorerat med lite diverse blommor (bla från Prima) och en utstansad swirl som jag fått av snälla och mycket duktiga Nina - Tack!Hoppas ni får en härlig pysseldag och hoppa gärna med i vår utmaning!! Att skapa i monokromatiskt (endast en färg) är jättekul!


We have a monchromatical challange over at Scrappekammeret. I've used an image from Elisabeth Bell's Digital Gallery called Rachel - Little Angel. The papers are from Prima and Magnolia and embellis from stash.

Hope you have a fantabulous day and hope to see you enter our challenge!!

3 kommentarer:

Maritha sa...

ROOOOOOOSA......DET ÄR JU BARA SÅÅÅÅÅÅ FINT!!!! Urgulligt litet kort stumpan och snygga dekos! LÖV IT! ;)

Kramen

Louise sa...

Hej gumman!
Kan du se mig framför dig nu? He,he,he!
TACK för att du valde just råååååsa - det här är så läckert att jag svimmar lite ;)
Underbara papper och en såååå söt stämpel :)
Läckert!

Kram

Mia sa...

Åhh, vad härligt gulligt rosa.
Ha en bra dag, Mia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails