Honorable Mentions and Top 3

söndag 27 mars 2011

DT Scrappekammeret - Vi liftar.....

...vinnaren från förra utmaningen.... Denna gång var det Tonjes kort som vann. Hoppa in till Scrappekammeret och kika på de andra tjejernas liftar och Tonjes vinnarkort! Och du har fortfarande tid till att delta i utmaningen som ligger ute just nu där du liftar vad som helst hos någon av oss i DT. Fristen är 5 april kl 22...


Här är min lift av Tonje....Jag har använt både motiv och papper från Magnolia. Blommorna kommer från Prima (den stora) och Wild Orchids. Lite pärlor och stickers-alfabet och så var det klart!
Annars har det blivit en del pysslande i helgen faktiskt... 3 LOs och hela 8 (!!!) färdigmålade motiv... Hoppas kunna gå till jobbet imorgon men det beror på hur det är med lilleman. Han har ingen direkt feber men det känns lite jobbigt att skicka honom till dagis när han hostar så han kräks på nätterna.... Så vi får väl se, kanske kan ta en halvdag?? Tack för att ni kikar förbi och för alla gulliga kommentarer ni lämnar *glad*.... Ha en mysig söndagkväll!

1 kommentar:

Maritha sa...

Så härligt att få se alla dina fina kort gumman och jag är HELT säker på att du har låååångt fler timmar på dygnet än oss andra....=) Du är ju så produktiv att man inte fattar hur du bara hinner me allt och det blir ju så SNYGGT me.....jösses hjärtat!! =)

ha det bäst och hoppas hosatn ger sej på lillkillen..
Kramen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails