Honorable Mentions and Top 3

tisdag 21 september 2010

Grattis lilla systeryster!

I lördags fyllde min högt älskade lillasyster 31 år! Tyvärr kunde jag inte gratulera henne personligen då jag var i fjällen med min lilla familj utan skickade detta kort istället. Det kom till på träffen i Avesta och är gjort till Engströms "kit"-tävling. Den gick ut på att man endast fick använda det man fått i välkomstpåsen samt tävlingskittet (om man beställt detta). Utöver det fick man endast använda papper att stämpla på och färgläggningsprodukter. Man fick även använda olika typer av stansar/dies.Närbild på motivet - en sprillans ny hÄngel som släpptes på mässan men som inte kommit ut till försäljning än. Fast det har å andra sidan inte heller de stämplar som släpptes ivåras gjort heller, vad jag har sett.....Närbild på dekorationerna. Faktiskt var det någon som tyckte det var en rolig idé att sätta tre småblommor i en stor.... Själv tycker jag det kunde ha varit roligare dekorationer... ;-)Jag har en helt annan tanke från början men fick tänka om och tänka rätt. Jag köpte Spellbinders löv (tror det är en shapability-die men jag är inte hundra) och stansade ut löv i vanligt vitt papper som jag färgade in. Sen kom Lena på att man kanske inte fick göra så och jag frågade - det var inte tillåtet. Så då fick jag tänka om och stansade ut löven i ett av de papper som fanns med. Fast det var synd att jag frågade, för det fanns andra som gjort på liknande sätt utan att någon sa något... Hade jag inte frågat hade säkert ingen brytt sig... Ett litet förtydligande är dock på plats och det är att jag satt på bokstäverna efteråt för de har jag köpt separat för att skriva min systers namn och ålder. De är från Making Memories.

Idag är jag tillbaka på jobbet men halsen är som den är. Har en svullnad på halsen som trycker lite på strupen, men det är nog bara en lymfkörtel. Ska dock på koll på Öron-Näsa-Hals idag, så vi får väl se vad de säger. Ha det så gott allesammans!!!


PS. En kul anekdot... Min lilleman fyllde ju två år i fredags, dagen före min syster. Han är född med planerat kejsarsnitt och när jag kommer till läkaren innan snittet så säger hon: "När vill du få barn då?" Det var ju inte riktigt den frågan man förväntat sig jag säger så... Trodde snarare att de skulle säga att "Knip en vecka, lilla du, så kanske vi kan plocka ut honom men då får det bli i städskrubben för allt annat är bokat...." Det är ju vad man hör om sjukvården var och varannan dag... Ville dock inte välja utan överlät det på läkaren men önskade i alla fall att det inte skulle bli den 18:e utan att de skulle få ha varsin födelsedag.

4 kommentarer:

Maritha sa...

Åhhh nu vill jag vara din syster och fylla 31(det hade det varit bra att fylla vilket fall....hm....nåja 40 är ju ingen ålder*ler åt mej själv*)
Jag bara älskar din färgläggning här,det är så himla fint...jösses!!
Man kan ju få vänta ihjäl sej på att Hänglarna ska släppa lite nya motiv???? =)

Vilken bra grej förresten.....att få välja vilken dag man får barn!! =)

Stora kramen till dej vännen

Louise sa...

Men hörru!! Jag som fullkomligen ÄLSKAR råååååsa avgudar verkligen det här kortet :) Det är sååååå vackert Linda! Förstår på det du skrivit att du och syrran är ganska nära. Bra det så att hon har vett att uppskatta detta konstverk! :)
UNDERBART!
Hoppas verkligen att du mår bättre snart. Krya, krya!
Kram!

Pernilla/Trollwing sa...

Men Linda!!! Du har blivit såååå himla duktig på att måla!! Både det här och ditt senaste DT-kort är färglagt helt underbart! Superdupersnyggt med rosa/brunt kombon, gillar skarpt! Blom-i-blom dekorationerna blev jag helt kär i, skitsnyggt och annorlunda!
Hoppas din halsbula går över, inte roligt alls..
Massa kramar!

Annelie sa...

Mmmmm..läckert rooosa...& brunt...SNYGGT!!
Gillar oxå blommorna i blomman och den hänglan skulle jag gärna vilja ha :-)
Hoppas halsen känns bättre idag, krya på dig snabbt annars!!
Kramar Annelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails