Honorable Mentions and Top 3

fredag 30 april 2010

Julkort till Sketchy Colors!

Veckans tema på SC är att skapa i grönt och guld. Svårt, var min första tanke... Men vad är juligare än rött, grönt och guld? Det var ju bara att skippa det röda... ;-)

Här är mitt bidrag: (ursäkta kortets kvalitet, maken har tagit den bättre kameran med sig till fjällen över helgen...)Jag har använt en hÄngel-tomta och målat henne med distresser, i huvudsak peeled paint och forest moss. Pappren kommer från Inkido, liksom spetsen (tror jag). Jag har använt en textstämpel och stämplat den med versadyna i guld. Jag har lagt pearl maker duttar i guld på spetsen och i ena hörnet (fick idén med duttarna på spetsen från hobbyhärvans blogg, kolla gärna där...)

Hade velat embossa men det går inte... har prioriterat andra inköp än en embossingfön och kört med brödrosten istället (funkar utmärkt faktiskt) men nu har lilleman råkat vara med i pysselrummet lite för ofta och lagt ner en stiftpenna i plast i brödrosten så den är trasig nu... ;-) Jag har ju bara hållit på med kort på allvar i ca 6 månader så embossingfön har inte varit det första jag investerat i, men det känns som ett måste nu... :-)

Ha en underbar valborgshelg!!! Hoppas vi ses igen!

PS Jag har lagt till en ny blogg på min inspirationssida, Yvonne's, som gör helt underbara kort. Ni bara måste titta!!!!

3 kommentarer:

Ida H sa...

Ja, man ska ju börja med julkorten i tid...
Jättesött.
Hoppas du vinner!
Kram!

Marianne sa...

Ja, fargene passer jo perfekt til julekort, så smart:)
Og julekortet ditt ble kjempelekkert med nydelige detaljer, og flott oppsett!!!

Tusen takk for at du deltar hos Sketchy Colors, og lykke til!
Klem, Marianne:)

Yvonne Hagane sa...

Hei:)
Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min:) Så mye vakkert du lager! Likte veldig godt fargene på dette kortet. Helt nydelig!
Klem, Yvonne.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails