Honorable Mentions and Top 3

tisdag 2 februari 2010

Bullrecept....

När sonen fyllde år hade vi ett litet kalas och så klart hade jag bakat en del till det.... Bland annat så gav jag mig på Ls toppenbullar som bara behöver jäsa en gång och som dessutom är enkla i största allmänhet. Fick kommentaren av pappa; "Men de här har du väl inte bakat själv?"... Så de var säkert goda!

Hur som haver så har jag i alla fall knåpat ihop ett kort för att skicka receptet... Jag har gjort ett criss-cross-kort, eller vad de nu heter....Här ser ni framsidan och så har jag dragit upp kortet som är innuti en liten bit för att det ska synas bättre.Här är istickskortet och "omslagskortet" bredvid varandra. Jag har utgått från en militär/safarigrön cs och använt mig av Magnolias jordgubbspapper. På instickskortet har jag använt MMEs papper BellaBella. Jag har gjort en liten flik att dra ut instickskortet med av grönt cardstock och satt fast det med en blom-brad från Panduro. Jag har dekorerat med utstansade retro-blommor (tack L för lånet av medium och mini) som jag fäst med en rosa mini-brad. Det lilla kortet med receptet går att ta loss och jag har färgat in pappret med Distress pads; tattered rose och sedan lite antique linnen på det. Jag har använt Tilda bakar från Magnolias julkollektion 2009 och färglagt med ProMarker och skuggat med akvarellpennor.
Här är en bild på dekorationerna. Jag har använt 3 rosor, 2 rosa och en champagnefärgad. En liten rosknopp har jag också stuckit i. Alla blommor har fått lite stickles på sig (star dust). För att få lite mera färg på kortet har jag lagt till cericerosa organzaband. Kvisten är en punch från punch-bunch som jag köpt på rea på Pappersvinden.... Mycket praktiskt med reor... :-)
På högra kanten har jag satt 3 blingstenar i rosa. Har lagt en spets över kortet också.Här är en close up på Köks-Tilda, ett av mina senaste tillskott. Har varit sugen på henne bra länge men hon är ju slut överallt. Tillslut beställde jag henne direkt från Magnolia. Målad med ProMarker och skuggad med akvarellpennor.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails