Honorable Mentions and Top 3

torsdag 31 december 2009

Härliga, ljuvliga pysseltid!

Hade pysselkväll igår när maken var på hockey. Pojkarna somnade som små ljus kvart över sju så jag hade hela kvällen på mig. Vid nio-tiden kom pyssliga L och gjorde mig sällskap. Underbart att få prata och pyssla tillsammans!

Här är gårdagens alster; en tändsticksask i presentförpackning som ska lämnas till familjen W när vi träffar dem nästa vecka.Jag har använt Magnolias Tilda med kvast, hon är från deras Halloween-kollektion men hon är så söt och passar till så mycket annat också. Jag har målat henne med distresser. Har satt 3 små ljusgröna blingstenar från reprint på sidan om henne. Jag har använt en tändsticksask med långa stickor. Pappret är också från Magnolia "blackberry". Jag har dabbat med distress 2vintage photo" runt kanterna. Jag har också satt på en liten tag där jag påminnt om att man ska komma ihåg att släcka ljusen.Till påskanten har jag använt vit cardstock som jag (eller faktiskt L...) punchat en kant på. Punchen är från Martha Stewart, Ls favorit punchar... Tack för lånet och för hjälpen!! Sen har jag satt en remsa med samma papper som på asken och dekorerat med blommor (körsbärsblomman är från Mulberry den andra tror jag är You do men jag minns inte...) Har även satt lite pärlfloss där. I andra kanten har jag satt tre stycken minibrads; ljusblåa hjärtan från Panduro.

Något mer hann jag inte med, men jag är nöjd med det i alla fall. Ska som sagt göra klart kortet till sonen och till moster J. Men det får bli en senare historia....

Vi ses!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails