Honorable Mentions and Top 3

lördag 26 december 2009

Fler julhälsningar....

Nedan är ett motiv från Magnolia som jag lånat av min guru L. Det är det första kortet som jag målat med distresser, vilket syns... Hade dessutom inte så många olika färger så paketen blev grå... Men det gick. Minns inte var pappret kommer ifrån... Raden med stjärnor är vad som blev kvar när jag punchat ut stjärnor till ett annat av korten nedan. Funkade ju jättebra att använda här! Texten kommer från Inkido och är embossad med silverglittrande pulver. Har skrivit "god jul" runt hela motivet (fick den idén av M, men hon är mycket bättre på att skriva än jag!)


Nedan är ett kort som är z-vikt. Magnolia motivet "tilda på spark" tycker jag jättemycket om men det är svårt att använda.... Här kom det dock till sin rätt. Har målat med akvareller. Har dabbat runt med en grönguldig stämpeldyna. Minns inte vart pappret kommer ifrån och det är synd för jag tycker mycket om det... Har satt en brad för att hålla ihop framsidan av kortet och den kommer från Panduro. Textstämpeln i kortet kommer från Inkido. Har satt lite punchinella på framsidan också.


Nedan är kortet som familjen B fick. Har faktiskt lagt ner lite extra tid på denna eftersom L är såååå duktigt att göra egna kort! Har ju lärt mig nästan allt jag kan av henne! Har använt en Tilda från senaste klubbpaketet från Magnolia. (Gillade inte alls det paketet för övrigt, så jag hoppas att de bättrar sig framöver!) Den här Tildan var i alla fall ok så jag har målat henne med distresser och även lagt in Magnolias julbock bakom. Pappren är från Maja Design och texten från Magnolia (embossad). Har dabbat med distressdyna runt texten och även chalkat kanten med röd färg. Har dekorerat med blommor, rosor och stansade kvistar (en punch som jag lånat av L, faktiskt!). Har även lagt till en liten bjällra. Har använt guldfärgade peel-off stjärnor (som jag aldrig brukar använda... tycker de är jättefina men har svårt att få det att passa ihop, men här blev det helt ok faktiskt). Har också satt dit lite "pärlband". Har satt en knapp i ena blomman som jag köpt på sybehörsaffären. Den är brun med guldglitter på och passade faktiskt jättebra här. Har också vänt på kortet så det har vikningen uppåt och inte traditionellt på vänster sida.Har använt Magolias "Tilda med ornament" och en bänk från hÄnglar och stÄnglar (lånad av snälla M, tackar!). Textstämpeln vet jag inte riktigt vad den kommer ifrån (även den lånad av M). Har distressat runt kanterna med walnut stain. Har punchat ut snöstjärnor ur skimmrande vitt cardstock. Kortet kom till när vi hade pysseldag i Falun hemma hos M. Har målat Tilda med Promarker som jag jag lånade av L då jag lämnade mina hemma. Känns skönt att veta att det går att göra fina kort utan mönsterpapper... :-)

Motiven nedan kommer allihop från Magnolias nya julkollektion; Tilda med paket, julbocken (självklart motiv när man bor i bockens stad!!!) och även texten bakom som är "julen är här..." Pappren är från Magnolia (notpappret) och Inkido (textpappret). Blomman är en julstjärna som jag köpt på Scrapbookingsisters. Har lagt lite stickles på den. Har använt dabbern på kanterna runt motivet, distressdynan heter vintage photo. Har målat med akvareller.
Åh, vad jag gillar "tilda väntar" från Magnolia! Hon är superhärlig att målad och här har jag använt Promarker. Har maskat in paketen bakom, som också är från Magnolia. Kortet är z-vikt och pappret är från Magnolias julkollektion. Stjärnorna är från Stämpelgården. Har även stämplat stjärnor bakom Tilda och jag minns inte riktigt om den kommer från Inkido eller Reprint... Ganska lite dekorationer för att vara jag, men jag tyckte det räckte denna gång...
Kortet nedan har den härliga familjen M fått! Det är också ett Magnolia-motiv; Edwin äter lussebulle. Jag har klippt ihop det med ett motiv från hÄnglar och stÄnglar som jag tycker är jättefint! (även den lånad från M, superstort tack!) Motiven är målade med ProMarker. Har lagt på glossy accent på lussebullen och dekorerat med blommor och en liten klocka i mässing. Kvistarna är utstansade med en punch. Julpoststämpeln är från inkywings, stämplad med distress vintage photo. Pappren är från Inkido (det med text) och Magnolia (det med bären).Nedan är ett Tilda med fågel, ett äldre motiv från Magnolia. Har även använt Magnolias granar som bakgrund (stort tack till M som jag lånat stämpeln av). Bakgrundspappret är från Panduro, faktiskt. Gillar det jättemycket men har haft svårt att hitta rätt motiv till... Har lagt på stickles på några av stjärnorna på pappret och även på granens grenar. Granarna och Tilda har målat med distresser!!! Andra motivet jag målar med distresser.... Blev helt ok och jag är jättenöjd med kortet! Texten är embossad med silver och kommer från Inkywings.


Här är ett äldre Magnolia-motiv; Tilda med krans (en nyare variant finns faktiskt i julkollektionen för i år, men jag gillar det här äldre bättre.) Jag har målat med akvareller. Dekorationer är blommor, utstansade kvistar och pearl maker röd. Jag har stämplat en text från imywings med distressdyna "walnut stain". Pappren jag har använt är från Magnolia (det rödrutiga) och inkido (textpappret).Nedan är ett gammalt motiv från Magnolia, Tilda med kälke. Jag fick mycket inspiration till det här kortet från Magnolias nya tidning; Magnolia Ink. Har dekorerat med blommor, stjärnpaljetter och daggdroppar (dewdrops). Textstämpeln är från Inkido och embossad med färgen moss. Stansade kvistar med punch Fern. Pappren är från MME.

1 kommentar:

Lena sa...

Det är ju superfina kort! fattar inte alls att du hunnit med det där. dessutom att göra alla olika, själv gjorde jag ju alla likadana ifjol...
ser lovande ut för Karlstad!
tycker också jättemycket om tilda som väntar. kortet blev jättesnyggt och stämplarna kom till sin rätt då du gjorde kortet rätt så avskalat. något jag verkligen inte är bra på!
Har redan berömt granarna som du fått till så snyggt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails